Lista seksiseuraa tarjoavista palveluista – Sovi seksitreffit ilmaiseksi

Kyllästyttääkö videoiden katselu yksin? Haluaisitko mieluummin itse osalliseksi aktiin?

Ei hätää! Suomivideot listasi tämän hetken toimivimmat suomalaisille suunnatut palvelut, joiden kautta seksiseuraa löytyy helpoiten.

Tosituhma deittipalvelu logo
Tosituhma
Tietoa palvelusta
Tämä deittipalvelu on suunnattu puhtaasti seksiseuran hakuun. Voit bongata alustalta parhaassa tapauksessa äärimmäisen rivoja käyttäjiä, jotka ehdottavat melko suoraan useimpien makuun jopa turhan rohkeita juttuja. Kokeile itse niin tiedät mitä tarkoitamme…
Hyvää
Paljon aktiivisia käyttäjiä
Rivoja ja avoimia naisia
Huonoa
Alusta toimii välillä hitaasti
9

villideitti seuranhakupalvelu
Villideitti
Tietoa palvelusta
Estoton deittipalvelu kaikille kokeilunhaluisille seikkailijoille. Palvelun ideana on jakaa omia fantasioita ja saattaa sitä kautta samanhenkiset ihmiset yhteen. Mitään vakavaa täältä ei kannata etsiä, vaan koko palvelu on rakennettu puhtaasti panoseuraa etsivien ehdoilla.
Hyvää
Helppo rekisteröityminen
Naisten lukumäärä
Huonoa
Moderointia voisi olla lisää, sillä palveluun eksyy ajoittain ulkomaalaisia roskapostittajia
8.5

pikaflirtti deittipalvelu logo
Pikaflirtti
Tietoa palvelusta
Eroottista seuraa etsiville suunnattu pikadeittipalvelu, jossa käyttäjällä on vain hyvin rajattu aika tutustua kumppaniehdokkaaseen ennen kuin on tehtävä päätös: jatketaanko seuraavaan ehdokkaaseen vai lyödäänkö seksitreffit lukkoon.
Hyvää
Pakottaa myös naiset olemaan aktiivisia
Helppo ja nopea seksiseuran haku
Huonoa
Pienemmillä paikkakunnilla panokumppanin löytäminen voi tuottaa vaikeuksia
8

Voinko sopia seksitreffit ilmaiseksi?

Liittyminen palveluihin on ilmaista, mutta lisäominaisuuksista saatetaan veloittaa. Voit kuitenkin päättää jokaisen seksiseuraa tarjoavan palvelun kohdalla erikseen tarvitsetko todella maksullisia lisäpalveluita. Usein tämä ei ole tarpeellista, sillä panostamalla edustavaan profiilikuvaan ja aktiivisella viestittelyllä pääset yleensä jo pitkälle ja sovit seksitreffit täysin ilmaiseksi.

Suomivideot suosittelee liittymään useampaan palveluun samalla kertaa. Näin maksimoit mahdollisuutesi panoseuran metsästämisessä ja saat samalla vaivalla paljon enemmän näkyvyyttä itsellesi.

Lista panoseuraa tarjoavista palveluista on koottu kävijäpalautteen perusteella. Jos koet, että listassa on puutteita, voit ehdottaa hyväksi havaitsemaasi palvelua lisättäväksi listalle. Lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteeseen suomivideot(at)protonmail.com ja lisäämme uuden palvelun listalle mahdollisimman pian. Ehdotetun palvelun tulee täyttää kaksi vaatimusta: 1) Käyttäjätilin luomisen tulee olla maksutonta 2) Palvelun tulee toimia suomeksi ja sen tulee olla selkeästi suunnattu suomalaisille käyttäjille.

Ota huomioon, että useimmiten seksiseuraa tarjoavissa palveluissa on mukana enemmän miehiä kuin naisia. Tästä johtuen seksitreffit eivät aina ole itsestään selvyys ja pelkkä palveluun liittyminen ei vielä takaa mitään. Ole viestittelyn suhteen mahdollisimman aktiivinen niin pääset yleensä jo pitkälle.

3 thoughts on “Lista seksiseuraa tarjoavista palveluista – Sovi seksitreffit ilmaiseksi

  1. Löytyykö Tampereelta ketään vanhempaa lihaksikasta miestä hauskanpitoon näin perjantaina? =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *